miércoles, 13 de febrero de 2013

Fotos Jornada de Lactancia Hospital de Manacor

Baix el títol de "Continuïtat assistencial en l’atenció al naixement i lactància" s’ha celebrat al llarg de tot el matí d’aquest dimarts, una intensa jornada d’activitats. “La primera Comissió de lactància materna creada fa un any al Llevant és molt activa i hi participen metges, infermeres, embarassades i mares lactants” explica la directora d’Infemeria, Francesca Rosa Rosal




 La Directora gerent de l’Hospital, Dra. Catalina Vadell acompanyada per la Directora d’Infermeria, Francesca Rosa Rosal han inaugurat aquesta jornada que ha comptat amb la presència de més de 150 persones. Ambdues han destacat la importància d’aquestes jornades, que serveixen per unir encara més als distints professionals que participen de la Comissió de lactància materna comarca de Llevant. En aquest sentit, la Directora d’Infermeria, Francesca Rosa Rosal ha destacat que aquesta és la primera comissió d’aquestes característiques que funciona a les Illes i que ja porta un any treballant intensament. La comissió és molt activa i l’objectiu és sempre mantenir aquesta comunicació entre els diferents actors que naixement i després, la lactància.
Ha destacat a aquesta nova jornada la implicació del conjunt de dones embarassades i també mares lactants que, amb la seva experiència, també participen participen des del primer moment, és a dir, des del control de l’embaràs, el molt activament de la comissió.
Després de la inauguració, s’han duit a terme tres taules. La primera referida a "L’atenció prenatal" a càrrec d’un grup de comares de l’Hospital de Manacor i dels Centres de salut de Manacor i Felanitx. "L’atenció i cura després del naixement" ha comptat amb la participació a la taula de les infermeres de pediatria, així com també una comare del centre de salut de Vilafranca i una neonatòloga de l’Hospital 12 d’Octubre.
A la darrera taula rodona s’ha tractat sobre el paper dels grups de suport i finalment s’ha inaugurat l’exposició fotogràfica a l’entrada de l’Hospital amb el títol " Criança en braços i lactància materna". Cal destacar que aquesta exposició itinerant es podrà visitar al llarg de tot el mes de febrer al hall de l’Hospital i ha estat organitzada pel Círculo Materno Infantil i l’Associació Balear d’Alletament Matern (ABAM). Està formada per més de dos-centes fotografies, cada una d’elles molt especial i entranyable.










Texto y fotos: http://fundacion.hospitalmanacor.org/

No hay comentarios:

Publicar un comentario